Toimistomme on suljettu koronaepidemiasta johtuen

Teemme parhaamme turvataksemme asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme terveyden sekä varmistaaksemme, että voimme toimittaa sopimustemme mukaiset palvelut mahdollisimman hyvin myös koronaepidemian aikana.


Tämän vuoksi toimistomme on suljettu toistaiseksi ja työskentelemme pääsääntöisesti etätöissä. Puhelimen ruuhkautumisen estämiseksi pyydämme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla toimisto@isannointi100.fi. Pyydämme myös sopimaan etukäteen tapaamisajan, mikäli asian hoitaminen edellyttää käyntiä toimistollamme. Muistattehan, että meidät tavoittaa myös nettisivuillamme olevien lomakkeiden kautta. Kaikkein kiireellisimmissä asioissa pyydämme soittamaan, vastaamme puheluihin arkisin ma-pe klo 9-16.


Olemme laatineet yrityksellemme ohjeen suojautumisesta työpaikalla ja sen ulkopuolella sekä suunnitelman sijaisjärjestelyistä tarvittaessa. Oman suojautumisohjeemme noudattamisen lisäksi seuraamme ja noudatamme viranomaisten ohjeita.

Kevään kokousjärjestelyistä sovimme taloyhtiöiden hallitusten kanssa ja tiedotamme niistä taloyhtiökohtaisesti erikseen.